top of page

Handgemaakte digitale illustraties

De wereld mooier maken met mijn tekeningen en ontwerpen… Een magische wereld creëren, met positiviteit, humor en liefde. Een lach op iemands gezicht, een beleving van verwondering of gewoon begrip. Fijne illustraties waar je blij van wordt.

Ik help jou graag met jouw aanvraag. Denk aan illustratieve branding, kaarten, verpakkingen, geboortekaarten, posters, wandborden, stationery...

Digitaal en handgemaakt
Cover Waar is de kaas

Hoe werkt dat?

  • Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en we plannen een tijdstip in waarin jij kunt vertellen waar jouw behoefte ligt. Dan kijken we samen of ik jou daarbij kan helpen en of het een match is. Je mag me natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag.

  • Zodra we het samen eens zijn over de manier van samenwerken ga ik voor jou aan de slag. Vaak kan ik in het eerste gesprek al ideeen vormen en het kleurgebruik met je bespreken. 

  • Aan de hand van deze ideëen maak ik een aantal schetsen welke ik in een volgend contactmoment aan jou voorleg. Na eventuele aanpassingen of jouw goedkeuring, werk ik de schets uit in kleur. 

Aanvragen en prijzen

Omdat de prijs zo afhankelijk is van de complexiteit van de opdracht, het gebruik en de grootte van de opdracht, is het lastig om zomaar een prijs te noemen. Daarvoor kun je het beste even gratis en vrijblijvend contact opnemen en je wensen zo goed mogelijk doorgeven.

Prijzen van een losse illustratie kunnen variëren tussen de €50,- en €300,-, exclusief BTW of printkosten. Stuur gewoon een berichtje voor informatie.

Voor grotere projecten met meerdere illustraties of ook vormgeving, kun je persoonlijk contact opnemen.

wegwijs-1-kleiner.jpg

Joris - Kindermeditaties

We werken al een aantal jaar samen met Corine en het is altijd een plezier om met haar samen te werken. We worden altijd heel blij van haar creativiteit maar ook het breder meedenken dan alleen wat er gevraagd wordt. We hopen nog veel projecten samen met Corine te mogen doen!

Het karakter ontwerp voor de app spreekt kinderen aan en met de illustraties en het logo ontwerp kunnen we alle kanten op. We zijn we heel erg blij met het hele concept.

Natasja van der Woude

Corine luistert aandachtig, laat haar creativiteit de vrije loop, denkt mee, maakt desgewenst een mooie illustratie, waardoor zij elke kaart uniek en enorm eigen maakt. Dit doet ze voor mij voor rouwkaarten, vertaalt het door naar condoleancekaarten of ander drukwerk waarbij de vormgeving belangrijk is. Ook andere illustraties in verschillende stijlen zijn mogelijk bij Corine…. En aanpassingen zijn nooit een probleem.

Zij gingen je al voor...

Vertel me wat ik voor je kan betekenen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page