top of page

Ontwerp & vormgeving

Ontwerpen van boeken, verpakkingen of magazines… het start allemaal met een plan. Wat is de boodschap, waar dient de verpakking voor, wie moet het gaan kopen? We bespreken jouw plan en kunnen het uitwerken naar een prachtig voorstel dat sprankelt, jouw boodschap vertelt en jouw doelgroep aanspreekt. Een moodboard is vaak de basis vanwaaruit ik verder ontwerp. Daarin stemmen we kleuren, beelden, vormen en typografie op elkaar af. We kijken samen of er illustraties of fotografie nodig is.

Enkele voorbeelden

Hoe werkt dat?

De merken die ik help ontwikkelen hebben allemaal iets authentieks en stralen uit waar het merk voor staat. Daarnaast kunnen handgemaakte illustraties kwaliteit en menselijkheid toevoegen.

Ik werk vaak samen met uitgeverijen en ondernemers.

Wil jij ook samenwerken? Leuk! Ieder bedrijf is weer anders en heeft andere behoeften. Stel gerust je vraag via een mail of stuur een berichtje!

KINDERMEDITATIE APP

We werken al een aantal jaar samen met Corine en het is altijd een plezier om met haar samen te werken. We worden altijd heel blij van haar creativiteit maar ook het breder meedenken dan alleen wat er gevraagd wordt. We hopen nog veel projecten samen met Corine te mogen doen!

Het karakter ontwerp voor de app spreekt kinderen aan en met de illustraties en het logo ontwerp kunnen we alle kanten op. We zijn we heel erg blij met het hele concept.

Joris Hartsuiker - Eigenaar & product owner

DOESGOED

De samenwerking met Corine voor ons jubileum magazine liep gesmeerd. Zij heeft op een prachtige manier onze huisstijl doorgevoerd in kleur en in beeld. Daarnaast denkt ze actief mee en kwam met goede suggesties. Corine werkt strak met de uitgezette tijdslijnen, lekker duidelijk. We zijn enorm blij met het resultaat en ontvangen nog regelmatig complimenten over ons magazine.

Sanne Koomen - Taalgoochelaar Doesgoed

Deze opdrachtgevers gingen je al voor

Vertel me wat ik voor je kan betekenen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page