top of page

WERKWIJZE

STAP 1

Heb je ideeën voor een logo/kaart/illustratie/boek of magazine? Verzamel ze en neem contact op. In een gesprek neem ik een vragenlijst met je door over jouw identiteit, sfeer, afbeeldingen, lettertypes, kleur...

Heb je een budget? Laat me dit dan in dit gesprek weten. 

STAP 3

Naar aanleiding van alle informatie die je me hebt gegeven ga ik voor je aan de slag met schetsen. Natuurlijk houd ik altijd rekening met datgene dat jij belangrijk vindt. 

STAP 5

UITWERKING - wanneer jullie helemaal akkoord zijn met het ontwerp dan werk ik alles uit in het gewenste middel.

STAP 7

HUISSTIJL/ LOGO, MAGAZINE - wanneer jullie helemaal akkoord zijn met het ontwerp dan kunnen we verder naar de vertaling van het ontwerp naar middelen en/of de uitwerking naar een volledig boek of magazine. 

STAP 2

Ik maak een offerte en jij keurt hem goed. Daarna plannen we het project in en ga ik voor je aan de slag. 

STAP 4

Terugkoppeling. Hier kun je aangeven wat je het liefst aangepast wilt zien.

Er zitten altijd 1 of 2 feedbackrondes in mijn offerte. Heb je meer correctierondes nodig? Dan wordt dat apart berekend. 

STAP 6

KAART - Proefdruk - Ik stuur de kaart voor een proefdruk naar de gewenste drukker. Jullie krijgen de proefdruk geleverd en kunnen hier desgewenst nog iets in laten aanpassen. 

STAP 8

KAART - Wanneer jullie kind is geboren of wanneer jullie akkoord zijn met de proefdruk kunnen we de definitieve versie laten drukken en worden de kaarten geleverd op het gewenste moment en adres. 

CONTACT

Ben je op zoek naar een ervaren ontwerper/illustrator/vormgever die conceptueel meedenkt?

Of op zoek naar iemand die jouw verhaal verbeeldt in een pakkende illustratie/verpakking of boek?

Ik help je er graag bij. Natuurlijk kunnen we ook altijd een kop koffie of thee drinken en praten over een creatieve samenwerking. Ik hoor graag van je…

 

corine@corineconceptencreatie.nl
+31 (0)6 23 43 80 07

bottom of page