top of page
visitekaart-illustratie

SPRANKELENDE ILLUSTRATIES

Sprankelende illustraties en ontwerpen, met liefde gemaakt. Ontwerpen die in het hoofd en hart verbinden met jouw doelgroep en die passen bij jouw merk of verhaal. 

Je kunt mijn illustraties en ontwerpen inzetten voor o.a. boeken, apps, spellen, magazines, verpakkingen, kaarten. 

Of ik kan jou helpen de uitstraling van jouw bedrijf of merk te professionaliseren door logo- en huisstijl ontwerp en andere grafische uitingen.

 

Matcht jouw bedrijf met mijn stijl?

Let's create together!

Waar kan ik je bij helpen?

Samenwerken

Portfolio

LisaDijkstraFotografie-27-edit-web.jpg

Let's create together!

Sprankelende ontwerpen en illustraties waar je blij van wordt... daar teken ik graag voor!

Met mijn jarenlange ervaring als grafisch vormgever en art director en mijn eigen illustratieve stijl kan ik jouw verhaal of merk naar een professioneel niveau tillen. Een perfect logo voor jouw bedrijf, illustraties en vormgeving voor jouw boek of product... Ik denk graag met je mee!

Mijn missie: de wereld mooier maken door een boodschap te laten stralen.

We werken al een aantal jaar samen met Corine en het is altijd een plezier om met haar samen te werken. We worden altijd heel blij van haar creativiteit maar ook het breder meedenken dan alleen wat er gevraagd wordt. We hopen nog veel projecten samen met Corine te mogen doen!

Het karakter ontwerp voor de app spreekt kinderen aan en met de illustraties en het logo ontwerp kunnen we alle kanten op. We zijn we heel erg blij met het hele concept.

Joris - Kindermeditaties

Neem contact op

Ben je op zoek naar een ervaren ontwerper/illustrator/vormgever die conceptueel meedenkt? Of op zoek naar iemand die jouw verhaal verbeeldt in een pakkende illustratie/verpakking of boek? Ik help je er graag bij. Natuurlijk kunnen we ook altijd een kop koffie of thee drinken en praten over een creatieve samenwerking.

Bedankt voor het bericht!

Bekijk meer via Instagram

bottom of page